Normális LCD LED TV-t milyet, ami tartós is?
Nekem egy 8 éves Sharp 81 cm-es van, csak LED-es.
A tápegységre egyszer áldoztam, 3 éve, volt aki azt mondta, ne javíttassam, de még mindig szépen szuperál. A JVC-t nem reklámozzák annyira, mint a Samut és az LG-it.
Azóta JVC-ből is van LED-es.
Összevissza írkálok itt hajnalban :-), JVC-it linkeltem be az előbb, azok is jók, de nekem Sharp van,
ezeket is nézegesd,
A JVC cég eladta a Tv üzletágát. Már nem az a minőség, mint ami régen volt. Én kb. fél áve vettem egy kb. 60 ezres JVC "tepsi" TV-t. A képe elég jó, de a hangja "kvartyog". Olyan, mintha kezdene kimenni benne a hangszóró.
Azért vettem ilyen árkategóriában, mert a nyári villámnak tönkretenni jó ez is. Az előző púpos tv-mbe is beleszorult volna más pár ezer ft, mert állandóan kikapcsolt.
Szóval ezektől a csili-villi tepsiktől nem kell csodát várni. Ami dolgokat most extraként árulnak (szép kép, jó hangzás stb.) a gyártók, azokat a dolgokat pár évvel-évtizeddel ezelőtt alapból tudták a púpos tv-k.
Talán a Samsung és az LG márkák azok, amelyek most nagyon mennek......de ha minőséget szeretne az ember venni, akkor jó mélyen bele kell nyúlnia a zsebébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!