Jelenleg ki milyen videokártyát tart a legjobbnak, amivel minden játék jól működik?
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 10:08
2/8 anonim válasza:
Ertelmetlen a kerdes.
A legjobb kartyara amin minden jatek fut ugysincs penzed, szoval inkabb azt kerdezd hogy X forintert mi a legjobb valasztas.
3/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudod kinek mire van pénze?... Értelmetlen a válaszod. Azt kérdeztem ki szerint mi jó, nem azt hogy ki mit gondol arról aki kérdez...
2020. márc. 2. 13:34
4/8 anonim válasza:
Akinek van penze a jo kartyakra, az tud is annyit rolluk hogy nem kerdez ilyet.
20 evnyi tapasztalat csak.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor még fejlődhetsz, én szimplán nem értek hozzá.
2020. márc. 2. 13:45
6/8 A kérdező kommentje:
Gondold már végig, ha valaki csak játszani akar nem feltétlenül van érzéke meg türelme ahhoz, hogy alaposan elemezze mikből lehet választani. Sok idővel talán tud tájékozódni, de egyszerűbb megkérdezni és több véleményt összevetni.
2020. márc. 2. 13:49
7/8 anonim válasza:
GTX1660, megfizethető, nem rossz teljesítmény. Amúgy a net tele van tesztekkel.
8/8 anonim válasza:
nVidia Geforce gyártmányú dedikált videókártyák szerintem a legjobbak, de hogy pontosan melyik típus, az valóban nagyban függ az ártól is! Ráadádul ha jól láttam, akkor adott típusú videókártya önmagában annyiba kerül, amennyi ugyanolyan videókártyával egy komplett gép kb. 40%-a! :/
Én például max. 200 ezer Ft környékén nézegetek laptopokat, azokban ennyiért a 4 gigás nVidia Geforce MX150 a legjobb, de drágábban nyilván jobbat kapsz, kinek mennyit ér meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!