Hogyan kell beállítani?
Figyelt kérdés
Total Commanderbe mikor át akarok váltani az egyik oldalon a D-re, mindig azt írja hogy hozzáférés le van tiltva. Ez miért lehet? Hogyan kell beállítani hogy ne legyen ez? Van olyan lehetőség hogy rendszergazdaként át tud váltani, de eddig ezt nem csinálta, eddig nem kellett hozzá rendszergazda2020. márc. 1. 18:37
1/2 Mr. V. válasza:
Ilyennel még nem találkoztam, de próbáld azt, hogy jobb egér az ikonon (asztalon, start menüben, gyorsindítón), tulajdonságok, kompatibilitás fül, az alján futtatás mindig rendszergazdaként.
Bár az is furcsa, hogy a saját gépeden nem vagy rendszergazda alapból, csak szimpla felhasználó.
2/2 A kérdező kommentje:
Az vagyok, ahogy leírtam mikor kiadja hogy le van tiltva van egy olyan lehetőség hogy rendszergazdaként engedélyezés, és akkor jó, viszont eddig mikor át akartam váltani a d-re nem adott be ilyen ablakot
2020. márc. 1. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!