Csak egy lány 152846 kérdése:
Baj ha zizeg a laptopom töltője?
Figyelt kérdés
A laptopom töltöje pár napja nem működik de találtam hozzá ilyen univerzális töltöket. Tölti is a laptopot de amint bedugom a laptopba töti de emelett zizeg és attól félek elromlik a laptopom. Merjem használni mig nem veszek új töltőt vagy inkább hagyjam? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2020. márc. 1. 10:12
1/8 anonim válasza:
Hát egy töltő felépítését ismerve (egy adag rézkábel), nagyon nem szabadna hangot kiadnia. Szerintem ezt a töltőt semmiképp ne használd, inkább szerezz be egy újat.
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! :)
2020. márc. 1. 10:38
3/8 anonim válasza:
Ha transzformátor van benne, akkor egy búgó alaphang normális. Ha pedig kapcsolóüzemű táp, némi cicergés is belefér, ez terheléstől függően lehet folyamatos vagy időszakos. Illetve az is normális, ha bedugáskor szikrázik.
4/8 anonim válasza:
"Hát egy töltő felépítését ismerve (egy adag rézkábel)..."
Egy mondatban ennyi hülyeséget... Még jó, hogy itt mindig akadnak önjelölt "szakemberek", akik mindent "ismernek".
Főleg, ha a kérdező hölgy, akkor hirtelen pláne jobban szaporodnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én nem értek hozzá :D elvileg egyszer le volt ejtve és azóta csinálja ezt a zizegést. Mert ha kikapcsolt állapotba töltöm akkor halkabb de ha be van kapcsolva a laptop akkor hangosabban zizeg xd
2020. márc. 1. 12:23
6/8 anonim válasza:
Nekem a gyári is csinálja, de csak akkor hallom ha működès vagyis ha áramról megy a laptop ès odteszem közvetlen a fülemhez az adapter rèszèt.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell a fülemhez tenni, hogy halljam :(
2020. márc. 1. 15:49
8/8 TESCOMINOSEGI válasza:
A transzformátor zizeg, semmi baj nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!