Hogy tudnám feltölteni a laptopom a töltője nélkül?

Figyelt kérdés
tavaszi szünetre hazahoztam a laptopom de a töltőt elfelejtettem... és a szünetben kéne dolgoznom gépen. Fel lehet tölteni valahogy a töltő nélkül?
2015. ápr. 1. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Kézrátétellel próbálkozhtattok még. Esetleg telefonon kérni a telejósdából energiát.

De én pendriven, akármin átmásolnám a szükséges cuccokat a pc-re (biztos van) és ott dolgoznék.

2015. ápr. 1. 23:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy másik töltőt kell venni hozzá ez esetben. Arra ügyelj, hogy a dugó mérete, a feszültség (volt), és a polaritás (melyik a negatív/pozitív) pontosan stimmeljen, a terhelhetőség (amper) pedig legalább annyi, vagy több legyen, mint az eredeti tápnál.

Ezeket az információkat megtalálod a laptop alján, kivéve a dugó méretét, ezért vidd magaddal a gépet a táp megvásárlásához.

Mivel pont ilyet nem biztos, hogy kapsz, ezért egy univerzális laptoptápot keress, amin kézzel állítható a feszültség, és különféle méretű dugókat adnak hozzá.

Ajánlott nóta a projekthez, hogy flottul menjen:

(A Jingle Bells dallamára lehet énekelni:)

Laptoptáp, laptoptáp, lapos laptoptáp,

Az eredeti elveszett, vagy pedig elloptááá-áák,

Laptoptáp, laptoptáp, lopott laptoptáp,

Nem töltődik a laptopom, a k. anyját!

2015. ápr. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!