Xbox Series X vagy PS5 tűnik eddig jobb választásnak a hírek, kiszivárgott infók alapján?
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 10:27
1/5 anonim válasza:
nekem a ps5 tetszik jobban, de hát szubjektív, mert psfan vagyok...
2/5 anonim válasza:
Hát a ps5-ről eddig konkrétan semmit nem tudni...
Abból kiindúlva, hogy a jobb exkulzív játékok miatt az előző generációt nyerte, valószínűleg ezt is fogja...
Viszont az új Xbox az eddigiek alapján nagyon erős gép lesz.
Szerintem a ps5 hardverileg gyengébb lesz, de még bőven okozhatnak meglepit.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy amim van asztalim azt még idén nyüstölném, de váltanék, nincs kedvem ismét 300-ért asztalit venni, hogy 3 év múlva ismét válthassam,
valószínű kivárok míg kijön mindkettő és picit még a tesztekre és felhasználói értékelésekre és addig nem "kötelezem" magam egyik előtt sem el..
2020. febr. 29. 13:19
4/5 anonim válasza:
Hiába erősebb az Xbox , exkluziv címekben a Sony verhetetlen évről évre és csak az szàmit , még ha a multiplatform jàtékok egy picit szebbek xboxon ez édeskevés..az exkluzív címek szàmítanak a legtöbb embernél abban viszont a Sony a legjobb.
5/5 anonim válasza:
Viszont most az Xbox odaverhet a Sonynak mert ha igazak a hirek hogy ólcsóbb lesz és mégis erősebb , pláne a vàlságban ez nem elhanyagolható és akkor a Sony felkötheti a gatyájàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!