Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Upc, beltéri egység, nincs...

Upc, beltéri egység, nincs jel. Miért?

Figyelt kérdés
Reggel néztem a tévét, elmentem fürdeni, amikor visszajöttem azt írta ki a tévé, hogy nincs jel. Szétszedtem, újra összeraktam de semmi nem változott. Az is egy kis probléma, hogy egy cégtől bérlem az ingatlant, és nem az én nevemen van, nincs vevői azonosítóm, semmim. Nem tudom, ha központi a hiba, így tudnak e segíteni. Melóba kellett jönnöm, így nem tudom, hogy jó lett e azóta vagy sem. Bár magától nem hinném. Folyamatosan zölden, stand by módban világít, távirányítóra nem reagál. Valami ötlet?

2020. febr. 27. 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A csatlakozókat ellenőrizd még! Húzd ki, dugd be, ahol illeszkedés van a kábelen, nézd meg, nem lazult-e meg a csavar...
2020. febr. 27. 23:45
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi srácok. Ma kicserélte ez a féreg egy újra, nyitva hagytam az ajtót, h be tudjon jönni. Azt mondta mire haza érek jó lesz. Ennyit ír : nem megfelelő smart kártya. Ugyanúgy szar.
2020. febr. 28. 23:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Rohadt idegesítő olyan dologért fizetni, ami nem működik.
2020. febr. 28. 23:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Végül megoldódott. Új box és távolról vmi mókolás a központtól. Mindenkinek köszi.
2020. febr. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!