Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Üdvözletem! Miért nem érzékeli...

Üdvözletem! Miért nem érzékeli az új TV a MinDig TV-t?

Figyelt kérdés
Vettem egy új LG tévét és a koax nyílásába betekertem a Mindig TV koax kábelét. Az automatikus csatorna keresést választottam és a digitális antennát adtam meg, de nem talál egy csatornát sem. Mit csinálok rosszul?

2020. febr. 22. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a kérdést a MinDig TV oldalán tedd fel, és ők nagyobb eséllyel tudnak segíteni.
2020. febr. 22. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az antennát ellenőrizd, hogy jól van-e beállítva. Eddig jó volt? Mivel nézted?
2020. febr. 22. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen egy "digitális antenna".

Milyen lehetőség van még, ami választható?

Valamint eddig mivel használtad az antennát?

2020. febr. 22. 21:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Eddig set top box-al használtam, de az tönkrement. Ehhez a Tv-hez meg a leírás szerint nem kell.
2020. febr. 22. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az a baj, hogy a box táplálta az antennát, a tévé viszont nem teszi. Nézd meg a hangolás menüben, hogy nincs-e tuner vagy antenna táplálás, tápellátás opció és kapcsold be. Ha nincs ilyen, akkor egy tápfeladót kell bekötni a tévé elé.
2020. febr. 22. 21:38
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

DVB-T re állítsd, az kevés hogy digitális antenna meg az is hogy földfelszíní a sugárzás. Kell legyen olyan beállítási lehetőségnek is hogy DVB-T vagy DVB-C stb...

Ha DVB-C re van állítva azzal a kábel TV digitális csatornát tudod fogni, és azzal egyrészt a TV-be eleve letiltja az antenna erősítést ami gyenge árammal látja el a Koax csatlakozót a jel erősítés érdekében, az ugye eleve ki lesz kapcsolva és ha az antennád passzív eszköz akkor eleve áram illetve jelerősítő nélkül kb semmit sem fog érni. De ez mindegy is.

A lényeg hogy DVB-T re legyen állítva és azzal kellene hogy fogja a jelet.

Ha ez nem segít akkor vedd fel a Mindig TV-vel a kapcsolatot, illetve azzal az üzlettel ahol a TV-det vetted és kérdezd meg hogy hogyan kell beállítani. De mindezek előtt még lapozd át a használati útmutatót, nem véletlen adják!

Ha ez sem segít akkor lehet a vezetéket kéne megnézni hogy nincs-e kicsúszva a csatlakozónál a kábel, vagy megtörve, esetleg magába az antennába bemenő kábel nincs-e kicsúszva vagy valami, vagy nem-e mozdult el az antenna.

2020. febr. 22. 21:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"a koax nyílásába betekertem a Mindig TV koax kábelét"

Nekem ez gyanús. DVB-T tunernek nem csavarós a csatlakozója, sima bedugós koax anya. Szerintem te a DVB-S bemenetbe dugtad, az valóban csavarós. Azon viszont MindigTV nem fog jönni.

2020. febr. 22. 22:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval kicsavartad a koax cxsatlakozót a SetTop boxból és becsavartad a TV-be.

Nézd meg, a középső ér meg van-e, nincs-e elgörbülve, úgy nem tud csatlakozni.

Ha ez meg van, akkor állítsd e bemenetet antennára(nekem is LG van, de csak szimpla antenna ikon van, nincs szó digitálisról), nekem így megy 2-3éve.

2020. febr. 22. 22:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont # 7-nél.

Nekem is kell az LG-hez átalakító, mert nem F (csavarós) az antenna kábelem vége (én csináltam).

2020. febr. 22. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy igazam van. Nézem, és vannak olyan modellek, ahol a DVB-T/DVB-C bemenet becsavarós fos. Az enyémen úgy van, hogy van koax anya DVB-T/DVB-C-nek, és van külön becsavarós DVB-S-nek.
2020. febr. 22. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!