Miért nem érzékeli, hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
A kormányom videójátékokhoz (Thrustmaster TMX)-et nem érzékeli a ez a játék: Euro Truck Simulator 2
A driver telepítve van és működik is csak az ETS2 valahogy nem érzékeli
2019. dec. 25. 17:14
1/5 anonim válasza:
a beállításokban (az ets beállításaiban) nem lehet kiválasztani külön a kormányt?
2/5 A kérdező kommentje:
Lehetne csak ezaz, hogy nem érzékeli így az a lehetőség nem választható
2019. dec. 25. 18:45
3/5 anonim válasza:
biztos, hogy be van dugva????
nem vicc, jártam így! :DDDDDD
a drivert telepítsd újra
vagy az eszközkezelőven nézd meg nincs a kormány ikonja mellett sárga háromszögben felikiáltójel?
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi mellette azt írja, hogy az eszköz megfelelően működik és a drivert is újra telepítettem és a számítógépet is újra indítottam amikor kérte
2019. dec. 26. 12:47
5/5 bottiii válasza:
Nekem is pontosan ugyanez a baj és én is thrustmaster-t használok :/ órák óta keresem mi lehet a baja de nem találom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!