Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen TV-ben találhatóak meg...

Milyen TV-ben találhatóak meg még ezek?

Figyelt kérdés
Elromlott a Led TV-m, ezért szeretnék egy hasonlót venni.Ami fontos, hogy legyen benne AV (a 3 színes:piros,fehér,sárga), SCART, min.2x HDMI és fejhallgató kimenet.AZ üzletben azt mondták, hogy már sok új TV-be nem raknak AV-t és SCART-ot

2020. febr. 17. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Sony
2020. febr. 17. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Ma már ez nem jellemző. Komponens szokott még lenni, aminek a zöld portja néha fogad kompozit jelet. A DVD lejátszókon viszont van komponens, a VHSt pedig RF modulátorral tudod bekötni, analóg tuner még mindig van a legújabb tévékben is.
2020. febr. 17. 15:50
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
38%

Kínai és a török Vestel típusok tudnak még ilyeneket, ha nem is mindegyik.

Viszont ezek számtalan néven futnak, mert mindketten gyártanak megrendelésre, igény szerinti jelöléssel.

2020. febr. 17. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
28%

Írtam, hogy SONY, sem nem török, sem nem kínai.

Tehát Sony 43WE 750 SMART

De mindig van egy tudálékos, meg egy "Szervizmérnök úr" aki jobban tudja.

Nekem ilyen TV-m van, és most meg is néztem, hogy tudja ezeket.

2020. febr. 17. 16:26
 5/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
81%

# 4

Neked mi bajod van?

Igen, szervizemben látok sok Sonyt is, de azt minek írjam, ha már úgyis írtad?

Vagy itt más típust nem szabad írni, csak Sonyt? Ráadásul úgy fogalmaztam, hogy "tudnak még".

De tőlem vedd meg azt a szart, azokban legalább gyakrabban pusztul le az alaplap.

Ezen a nyomorék oldalon kizárt dolog, hogy ne kössön bele valaki még az élő fába is?

2020. febr. 17. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!