Ez most tenyleg PS4 reklam?

Figyelt kérdés

Nehezen tudom elkepzelni, hogz ez tenyleg az. De ha igen ti ertiktek mirol szol. Enzeb hir a PS4rol?

http://www.youtube.com/watch?v=38KlC7BJijY

2010. júl. 23. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:

nem igazi. 2 hónapja nyilatkozták hogy még csak terven sincsen az új Playstation, ugyanis a hűtését nem tudnák megoldani egy erősebb gépnek úgy, hogy ne bukjanak rajta óriásit.

A PS3-nak még szerintem van 4-5 éve.

2010. júl. 23. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
lassan a playstation is akkora lesz már, hogy külön Toronyházba kell rakni, cserélhető GPU-val. AKárcsak egy PC-t.
2010. júl. 23. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
A Sony inkább hagyja a PlayStation-t, és csinálja tovább a többi cuccot amit elsőnek kezdett(pl hifi).Csak a Nintendo tudja mik jók egy játékhoz, és ezt a Sony és a MicroSoft konzola nem tudja:)
2010. júl. 23. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó: teljesen más jellegű játékokat készítenek a két konzolra, más a célközönség... engem pl. a Mario nem tud lekötni 10 percre sem. :)
2010. júl. 23. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaja, hamis a reklám!

A PS3-nak még rengeteg ideje van!

Egyrészt, mert 10 évre tervezték, másrészt, mert eddig csak a belső stúdiók használtál ki jelentősen a gép teljesítményét!

Egyébként: a PS3-mal lett a Sony-é a Blu-Ray és az lett a DVD utódja, és most indítja be a 3D-t is!

Tehát nemcsak játékkonzolként használja a Sony(ma is sokan a BR lejátszás miatt veszik a PS3-at)!

2010. júl. 24. 12:44
 6/8 Tosio válasza:
a konzolos cégek Sony (ps) Microsoft (x-box) és a Nintendo (WII) az újabb generációváltást minimum 2012-re tervezik. Ez fix, hivatalosan is be van jelentve. Amit láttok az fake
2010. júl. 24. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit beszélsz, de az égvilágon semmi sincsen hivatalosan bejelentve, félre vagy informálva.
2010. júl. 25. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
2010. júl. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!