Ki tudom valahogy kapcsolni az iPad-on az aktiválási zárat?
attól hogy ostoba vagy hozzá még nem az Apple a hibás - egyáltalán nem bonyolult, sőt tök egyszerű de ami a legjobb: biztonságos: nyugodtan telerakhadot poresszel nem fogja megtalálni soha senki - még az asszony sem! :D
Ha egy cégnél iPadokat osztogatnak akkor azért annak kellene valami nyilvántartás és rendszergazdai felügyelet (ahogyan az Applenek erre van is megoldása).
A céged és a rendszergazdád trógersága miatt van ez az állapot nem az Apple miatt. A főnököded és a rendszergazdád fején verd szét az iPadot ha már mindenképpen törni akarod.
Csak úgy kiváncsiságból kérdem, hogy milyen cég ez ahol ekkora fejetlenség van?
"Tehát Apple gondolatmenettel nézve, ha elfelejted az azonosítód, vagy elveszíted a fecnit amire felírtad, akkor véged. "
Tévedés! Ha vennéd a fáradtásot és az itt fröcsögés helyett megnéznéd az Apple támogatási oldalát - magyar, még talán te is el tudod olvasni - akkor tudhatnád, hogy kit kell keresni és ha tudod igazolni hogy az eszköz jogosan van nálad - márpedig egy céges táblagép miért ne lenne nálad jogosan, akkor az Apple fel fogja oldani a zárat!!
Egyébiránt pedig ne a saját kis szegényes biciklibelsőben tobzódó világod alapján ítéld meg a helyzetet. Az Apple amerikának tervezi az eszközeit. Ott pedig nagyon népszerűek. Az utcán járva mindenkinek a kezében ezt látod, emiatt lopkodják őket rendesen. A lopások visszaszorítására válasz az icloud lock - megjegyzem az androidos készülékeken is van ilyen.
Szégyelljétek magatokat, hogy az én adóforintjaimból drága termékeket vásároltatok és még csak nem is használtátok őket! Amikor meg használni szeretnéd akkor meg filmnézésre, meg tippmixűni...
szépen vagyunk...
elmentettem a beszélgetés és lekértem az adataidat, holnap meg is fogom tenni a feljelentést.
A főnökeid örülni fognak hogy így kiteregetted a szennyest... jó utat Szibériába!
Más szűkölne örömében hogy ilyen eszközöket kaphat, ti meg nem tudjátok megbecsülni és még használni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!