Macbook vagy ipad?
ha nem fog hiányozni a fizikai billentyűzet - nem gépelsz sokat akkor az iPad jó döntés.
bár én az iPad Air ajánlanám. mégiscsak 2 generációval újabb a bele.
Szerintem is akkor járnál a legjobban, ha vennél egy tök alap 100 ezres Ipad 2019-et (32 GB RAM is bőven elég) és megtartanád a 2015-ös MacBook Air-ed.
A 2019-es MacBook Air sem fejlődött sokat teljesítményben, csak 10-20%-ot, lásd pontszámok:
Az oka, hogy Y sorozatú (ultra alacsony energiafogyasztásra kihegyezett) proci került bele.
Annyi, hogy cserélj benne akksit:
https://www.youtube.com/watch?v=tToAwO6f-SY
30 dollár aliexpressen:
Egér is megy már iPaden. Előszőr kis (utángyártott) bluetooth billentyűzetet használtam, most már inkább teljes-méretű vezetékmentes egér+billentyűzet szettel (USB vezérlője ezer forintos utángyártott Lightning – USB 3 kameraadapterhez csatlakoztatva).
(A képet is szinten 0 késleltetéssek kitükrözheted Airplay képernyőre - újabb okostévé, android box, régi Apple TV box) de sajnos csak 4/3-ban, így 16/9-es képernyőn nem az igazi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!