Miért akad, szaggat a számítógép?
Figyelt kérdés
Kaptam egy vírust! (Olyan volt hogy mindent (képet,zenét stb...) átalakított MEDS tipusú fájlá és ezeket persze nem lehetett megnyitni!
Ezért újratelepítettem a számítógépet és akad,szaggat!(Nem nagyon szeretném megint újratelepíteni)!
Újraindítás után egy ideig jó, de aztán újra elkezd akadni, szaggatni pl. játékban, ritkábban szokta ezeket csinálni youtoube nézés közben!
Mi lehet a baj?
Lassan 2 éves lesz a számítógép!
A számitógép konfigurációja:
-Windows 10 Pro 64 bit
-AMD Athlon(TM) X4 840 Quad Core Processor 3.10 GHZ
-Memoria RAM: 8GB
AMD Radeon R7 200 Series (2GB)
2020. febr. 5. 19:28
1/4 anonim válasza:
HA van több vinyó a gépben azokon is lehet vírus. Ha letörölted a windowsos partíciót vagy vinyót visszafertőzhette még pendrive is.
2/4 A kérdező kommentje:
Egy 1 TB-es Hard Disk van benne!
2020. febr. 5. 20:18
3/4 anonim válasza:
Azt azért tudod, hogy mindent le kell törölni és minden partíciót ujratenni? Ezután az uj windows-t és nem lesz gond...
4/4 anonim válasza:
Hat szerintem ha van rá vegyél egy vírusirtó és töröld le a Windows teljesen gparted el majd törölje mindent a gépről és tegyél úgy rámegy windowst. A gparted mindent leszednmajd a gépről. És egy avastal vizsgáltassa le az usb-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!