Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miert felnek ennyire a sebzode...

Miert felnek ennyire a sebzodestol lolban?

Figyelt kérdés
El szeretnek kezdeni lolozni,dotazni, ezert elkezdtem videokat nezni. Ez elott nem nagyon jatszottam meg ilyen fele jatekkokkal, es nem ertem, miert felnek ennyire a sebzodestol. Siman maradhatnanak ott utni a segito "manokat", de hatramennek, es nem utnek semmit csak ott futkaroznak. Sokszor van, hogy a manok egy masik manot sebeznek, es menekulnek.

2020. jan. 27. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Ja es megneztem azt a részt a videóból. Nyilvánvalóan semmit nem tudsz, ez olyan mint ha 4 evesnek kvantumfizikat magyaráznék. Kezdj el jatszani. De amúgy annak a karakternek az a lényege kb hogy minel tobb miniont ütsz le, annal erősebb lesz az egyik képességed. Igy csak arra koncentrál. Ráadásul ő inkabb kozelharcos, míg az ellenfele távolsági. Lazan szét dobalja 30 méterről is kis tulzassal. Ezert semmi értelme támadni őt, inkább figyel ezert a farmra, es csak akkor megy oda mikor a minionnak mar csak nagyon kevés élete van es akkor üti le. Igy a játék végére nagyon nagy sebzést fog tudni kiosztani.
2020. jan. 27. 20:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom megertettem. Nyilvan el fogok kezdeni jatszani, de nem akartam 0rol indulni, jobb ha valamifele tapasztalattal futok neki
2020. jan. 28. 13:01
 13/13 anonim válasza:
Mindig csak a last hit a fontos, nem csak Nasusnál. A minionból csak akkor kapsz goldot, ha last hittel megölöd. Ha sietsz és össze-vissza ütöd, akkor nem tudsz jól last hitelni, a másik meg hogy a minionokat kipusholod az enemy tornya felé, így nehezebb lesz elmenekülnöd amikor begankel a jungler. Ranged enemy ellen óvatosan szoktak kezdeni, freezelnek és csak last hitre fókuszálnak a toposok. Ha az enemy bepushol torony alá, gank esetén ő szívja meg. Pusholni akkor szoktak, miután megölted a lane ellenfeled, hogy több minion wave-t veszítse mire visszatér lane-re. A jungler általában segíteni is szokott itt, hogy minél gyorsabban a torony felé haladjon a wave. Boton ugyanez van, miden majdnem, csak az a rövid lane (kb mint Dotában a safe lane), amit nehezebb is gankelni emiatt. Ott gyakrabban szoktak pusholni ha agresszív hőssel játszol, és utána mehetnek a romok bot/top sidera. Pusholni még akkor érdemes, ha van herald vagy leütöttétek a baront. Olyankor minél több platet és towert el kell hozni, amíg az enemy reagálna rá. Nagyjából ennyi a farmolásról. Tower shotokat nagyon érdemes gyakorolni, és hogy hogy kell farmolni torony alatt. A goldod nagyrésze a farmból van, ha a torony lasthiteli a 6 minionból 3/4-et az neked nagy hátrány lesz. Jg még komplikáltabb, minden jg hősnek más a clearje, mikor mit kell szedni, ki kit tud counter jg-zni, mikor melyik lanet érdemes babysittelni. Ha tank van topon őt nyilván nem, ha late game carryd van boton akkor őt, control mage-el lehet próbálkozni miden ha nincs bewardolva. Weak side adc simán lehet Ezreal (nem szorul gankre), van amikor megéri topot gankelni, pl egy Gwen vagy Irelia lehet late game-ben 1v9zni fog ha kapott pár early killt. Support nem farmol, de segítenie kell a tower hitekben az ad-nak ha bepusholták őket. Roamolni akkor érdemes mikor biztonságban van a carryd, meg ugye az sem mindegy milyen champpel mész roamolni. Egy Nautilus/Leona all in-t ha kikap a mides az halott ha ügyes a te midesed. Egy Lulu/Sona/Soraka nem igazán jók roamokban, ők jobb ha végig pealelik az ad-t. Yuuminak meg annyi a dolga, hogy mindig szálljon akinek a legnagyobb esélye van carryzni a meccset. Ha az adc képtelen, még mindig lehet egy erős jg/midesed/akár toposa aki nagyot tud menni egy Yuumival a hátán. Kb ennyi, sok különböző playstyle, mechanika van a játékban, amit időbe telik kitanulni és megszokni. Gondolom azóta fejlődtél, már 2 és fél éve írtad ezt ki.
2022. aug. 13. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!