Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miert felnek ennyire a sebzode...

Miert felnek ennyire a sebzodestol lolban?

Figyelt kérdés
El szeretnek kezdeni lolozni,dotazni, ezert elkezdtem videokat nezni. Ez elott nem nagyon jatszottam meg ilyen fele jatekkokkal, es nem ertem, miert felnek ennyire a sebzodestol. Siman maradhatnanak ott utni a segito "manokat", de hatramennek, es nem utnek semmit csak ott futkaroznak. Sokszor van, hogy a manok egy masik manot sebeznek, es menekulnek.

2020. jan. 27. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
????????????????????????????????????????????????????????????
2020. jan. 27. 19:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Miert felnek a kis segito manok sebzesetol? Ennel egyszerubben nem tudnam felrakni a kerdest :D
2020. jan. 27. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

"sebzodestol, lolban

lolozni,dotazni

utni a segito manokat"

Valamelyikünk egy másik bolygóról származik, mert nem tudom ezeket a szavakat értelmezi.

2020. jan. 27. 19:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Sajnalom, hogy nem hasznalok szakszavakat, de mint emlitettem nem jatszottam meg ilyen stilusu jatekokkal.

Bizonyos idonkent, kb. percenkent mind a ket feltol jonnek minionok mind a 3 oldalra. A jatekosok miert felnek ennyire, hogy sebzest kapnak be toluk? Nem sebeznek olyan sokat. Miert jatszanak ilyen ovatosan?

2020. jan. 27. 20:01
 5/13 S.Kornel válasza:
100%
Kisebb szinten nagyon sokat sebeznek a minionok.
2020. jan. 27. 20:04
 6/13 S.Kornel válasza:
De nagyobb szinteken is pl lvl11-en is van azért erejük.Eltudnád küldeni a videót amit láttál meg egy időt a videóba hogy mettől meddig láttad.
2020. jan. 27. 20:13
 7/13 A kérdező kommentje:
tobbet is, mindenki igy jatszik hogy tavol van a minionoktol. Azt nem ertem, hogy az ellenfel minonjai altal targetelt minionnak sok hpja van, megis elfutnak messzebbre, es nagyon ovatosan jatszanak.
2020. jan. 27. 20:17
 8/13 S.Kornel válasza:
Egy videót küldj már át amibe láttál ilyet.
2020. jan. 27. 20:21
 9/13 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=VretF10w7_0 5:20 korul csak rohangal, nem sebez. Tartja a tavolsagot.
2020. jan. 27. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom hogy az előnyben lévő ellenfele ne ba**za meg. Mert tudod az egyik cel hogy kinyírják egymást, kapjanak erte goldot, aztan baxó cuccokat vegyenek a boltban. Emelett kell pluszban még a farmra vagyis a minionokra figyelni, mert abbol is kapsz goldot. Dr majd rajossz ha bekapsz egy olyan képesség kombot az enemytol hogy leszakítja az életed 80%át. Kezdj el játszani. Anélkül itt csak vaktában lövöldözünk es magyarázunk neked. Aztan majd ha leszel legalább lvl 15-20 és kezded kapiskálni, akkor jelentkezz egy lolos face csoportba és akkor kérdezz.
2020. jan. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!