A gépem egy kis üzemidő múlva, a monitor elkezd vibrálni, csíkozni, és utána az egész vagy feketén, vagy kéken világít. A hangszóró is zúg ekkor, szóval a gépben lehet a baj. Ilyenkor csak a reset gomb segít. Mi a baj?
Érdemes lenne megnézni, hogy egy másik monitorral is ezt csinálja e a gép.
Ha igen, akkor pedig a videókártyát kéne megnézni.
Videokártya.
Lehet túlmelegszik.
Mikor takarítottad utoljára?
Üdv mindenkinek!
Kipróbáltam egy másik monitorral,és azzal is ugyanez volt.
A kártya a maximális terhelésnél is 84 fok maradt,aminek utána néztem,és azt írták hogy az jó.
Jaaja, az még bőven jó.
Akkor szedd ki az egész videokártyát, dugd át az alaplapi csatlakozóba a monitort, és mehet a teszt.
(Már ha van grafikos chip a processzorodba építve, de manapság a legtöbben van 🙂 )
Köszönöm a választ!
Annyit nemtudok még hogyha most ugye a kártyát elküldöm egy VGA szervizbe,és ott tesztelik egy másik gépben,akkor ahoz hogy abban működjön kell a telepítőlemeze?
Neem, nem fog kelleni 🙂
Internet korában 😃 windows is automatikusan telepít már
Illetve bármilyen gépbe berakhatod tesztelni. Nem érdemes szerviznek fizetni ezért. Videokártya foglalata kb 15 éve változatlan.
Rendben!
Ha kiszedtem a kártyát,és semmit nem dugtam ki vagy be a gépben akkor ha bekapcsolom,integrált kártyára vált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!