Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SOS! Számítógépen a jobb alsó...

SOS! Számítógépen a jobb alsó sarokban folyamatosan felugrik szinte percenként gusztustalan sexreklám. Mit csináljak? Gyerekeké a gép

Figyelt kérdés
Vírusírtót futtattam, az oké.Van adblock plus rajta, jelzi is, hogy hány felugró reklámot blokkolt. Mégis folyamatosna jön. SOS!!!!
2020. jan. 20. 09:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor törlök mindent, amit a hétvégén letöltöttek.
2020. jan. 20. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézz szét az előzményekben. Bár ha a gyerekeknek volt annyi esze, hogy inkognitó módban böngésztek, akkor hiába.

De ha nem, akkor lehet hogy fogsz találni érdekes oldalakat az előzményekben, olyan tartalmakkal, amiket legvadabb elképzeléseidben sem gondoltál volna. ELég csak pár szexvideós oldalon kalandozni, és leokézni pár zavbaró felbukkanó ablakot, és kész a baj.

2020. jan. 20. 13:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Az volt az első , hogy megnéztem. Kitöröltem a robloxot meg vmi tankos játékot. Ugyanúgy j9nnek ezek a mocskok .pár weboldal újra és újra
2020. jan. 20. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsold ki az értesítéseket.

[link]

2020. jan. 20. 16:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Ez oldotta meg a problémát!
2020. jan. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!