Milyen hangfalat vegyek laptophiz amin?

Figyelt kérdés
Amin ki lehet teljes terjedelmében élvezni mondjuk egy 24bit 192Khz flac -ot?

2020. jan. 20. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:

A hangkártya nem fogja kihozni a teljes minőséget, persze jobb lesz, mint egy mp3. Bluetooth kapcsolattal pedig még romlik a minőség a kábeleshez képest, tehát utóbbit ajánlott használni.

Laptopnál totál elég egy jobb pc hangfal, akár bluetooth-os is! Jó minőségű bluetooth fejhallgató esetén is kellemesebb a flac minőség. (nekem Sennheiser hd 4.50 btnc van, nagyon szuper a notebookhoz és a telefonhoz is utcán vagy itthon, de

2020. jan. 20. 02:18
 2/5 FisherTKK válasza:
51%
A JBL, Samsung és Sony hangfalak nagyon jók. Nekem a JBL a kedvenc.
2020. jan. 20. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Edifier 1700 Bt tökéletes, csak hatvanezer sok érte, annyiért már vannak jobb hangfalak is.

Eléggé szór az ára, ha lemegy negyvenezer alá, akkor érdemes megvenni, én 35000 Ft-ért vettem a nyáron és teljesen szuper, gyönyörű a hangja, alig kellett járatnom.

Van egy öreg Sonym is, az is tényleg jó, de az passzív hangfal, nehézkes az erősítőjéhez csatlakozni, a Bluetooth szuper, bár csak a 4.0 verzió van ebben az Edifierben, de az is remek ebben a kategóriában.

2020. jan. 22. 01:43
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat, az ajánlottak specifikációi nyomán jutottem el ehhez:

[link]

véleményeket megköszönöm :)

2020. jan. 25. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
ha ki akarod élvezni a lossless minőséget, nagyjából félmillás hifirendszert kellene venned és egy jó külső DAC-t.
2020. jan. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!