Az Alzáról rendeltem egy TV-t december közepén. Nem volt vele semmi gond, de Január elején pixeles lett. Ez egy 4K-s TV, szóval látványos a minőségi hiba. Küldtem képeket róla, de ők nem látják a problémát. Mi ilyenkor a teendő?
Ez volt a válaszuk a hibamutató képekre:
A képek alapján nem látható a hiba, közeli képek pixelesek de ez a fényképező torzítása miatt.
Távoli képek alapján pedig szép a kép.
Sajnos így a terméket nem tudjuk elszállítani mivel a leírt hiba nem látszik.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Ez mondjuk elég szemét hozzáállás, szerintem még fotózni sem vagy köteles, hiszen a TV tartozékai között nem található az ehhez szükséges fényképezőgép.
Ezt ne hagyd annyiban!
Gondolj bele, az sincs sehol előírva, hogy a cégtől nem rendelhet remegő kezű idős nyugdíjas, akinek csak nagygombos telefonja sincs.
Innen kezdve, reklamáció esetén ő hátrányt szenved?
Ez vicc, még ilyen pofátlanságot ritkán látni.
Ha Pesti vagy akkor fogod, odaviszed az arcukba és ők is látják majd a hibát. Kénytelenek lesznek foglalkozni vele.
Ha nem, hát akkor szerintem ne üzengess emailen, azt könnyű elhárítani. Hívd fel őket és emeld fel a hangod.
Én vettem múltkor a mediamarktban egy 116ezer forintos fényképezőgépet és nem működött rendesen vele a bluetooth. 80%-os árral akarták visszavenni... kinyitottam a szám, hogy na ez nem így megy, nem az vagyok akit lefognak húzni, és vissza is kaptam az egésznek az árát.
Rakj be fehér hátteret azon jobban látszik a hiba.
De ha szemétkednek fogod és rászerkeszted a hibát amit te látni vélsz.
Másik géppel csináltad és azért lett ilyen ennyi.
najóvanám... ezek szórakoznak veled.
fenyegesd meg őket a fogyaszvédelemmel.
ne hagyad magad, mert ha látják, hogy lúzer vagy akkor a fejedre nőnek.
Hívd fel őket és komoly hangnemben állítsd őket irányba, hogy ha nem intézkednek égni fog a fél város.
Ezekkel sajnos így kell.
én a laptopommal szívtam 1 hónap volt a javítási határidő. mondom az akkor legyen 31 nap, úgyhoy a 32. napon lekiabáltam a fejüket. másnap mehettem a cuccért... ott volt, kész volt, csak b..tak szólni.
Szerintem tisztázzuk már, hogy pontosan milyen jellegű hibát nevezel te pixelesnek?
Pixelhiba? Tehát van olyan pixel a kijelzőn ami nem megfelelő színű (vagy mindig ugyanolyan színű, esetleg adott színű területen más színt mutat?).
Mert néhány ilyen pixelhiba ugyan észrevehető de látványosnak nem mondanám.
Vagy a "pixeles" alatt azt érted hogy a kép a várt 4k felbontást alulmúlja és az éles ferde kontúrok lépcsőzetesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!