Mi kell egy elektromos gitár üzemeltetéséhez, hogy lehessen rajta játszani?
Ha vennék csak a gitárt. Muszáj hozzá pl erősítő?
Vagy megoldható hogy számítógépre kötöm rá, mint pl egy midi billentyűzetet, esetleg fejhallgatós használathoz mi kell?
Röviden meglehet oldani hogy erősítő vásárlás nélkül is használható legyen, mint elektromos gitár? Max kábelekre költve.
Nem fontos erősítő/kombó. Tudsz úgy is ahogy írod, hangkártyával...de én ezt a szoftveres gitározást nem ajánlom.
Fejhallgatóval pl ez is egy megoldás lehet: [link]
Sima elemekkel működik, bedugod a gitárba és rácsatlakozol a füleseddel és kész.
Értem. Úgy gondoltam hogy idővel vennék azért erősítőt, vagy hasonlót. Csak hogy akkor megoldható hogy "ideiglenesen" mondjuk a géppel összekötöm. Mert hátha sokkal hamarabb találnék egy gitárt és addig ne csak álljon.
Amúgy ez a vox jónak tűnik.
Köszi a segítséget.
Ja és ha géppel kötném össze akkor elég ahhoz egy jack-jack kábel? Persze mm-t figyelembe véve, max átalakítózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!