Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy analóg tévém van és mégis rengeteg csarna bejön hibátlanul?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon régi tv-m szeretnék helyette másikat venni, analóg már megszünt ha jól tudom, de nekem az van és bejön minden. Szerintetek ez normális? Köszönöm a válaszokat! Egy szavas és ételmetlen válaszokat mellőzzétek!

2020. jan. 1. 12:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Diginél van analóg kábel szolgáltatás.
2020. jan. 1. 17:32
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem DIGI-m van hanem UPC-m.
2020. jan. 1. 23:32
 23/24 anonim ***** válasza:
78%

"Diginél van analóg kábel szolgáltatás...

...Nem DIGI-m van hanem UPC-m."

Nem tesz semmit. Ott is ugyanaz a helyzet.

2020. jan. 2. 12:27
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 1 évvel ezelőtt UPC-s voltam, de lemondtam a szolgáltatást, STB-ot leadtam. Így a régi CRT tv-n bejött 25 adó.

Most Flip-es vagyok ugyanazzal a régi tv-vel, plusz box-al.

Ugyanúgy használható, mint az új tv-k, csak nyilván nem HD-minőségűek az adások (de így is szép a kép).

2020. jan. 4. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!