Milyen gép lenne jó?
Nagyon kezdő vagyok nagyon alaptudással a gépekről.
Szeretnék egy pc-t építeni játékhoz de nem túl drágát.
tudom ez a kettő hogy gamer pc meg olcsó nem nagyon fér össze de nem is kell olyan fullos gamer pc csak ne legyen az hogy 20fps-sel fut a cs go. Tényleg nem kell egy fullos, csak azért legyen egy kis teljesítménye. Mint mondtam nem nagyon vagyok jártas a témában ezért el kéne a segítség. Tudnátok írni egy jó kis nem annyira drága összeállítást? plusz hogy mennyibe kerülne.

Itt van pl ez: [link]
Előre összerakott gép, de még a táp is jó benne. Ha valami nem tetszik, akkor meg kicserélheted másra. Én is kb ilyen minimál gamer gépet raknék össze. Ebbe később rakhatsz 6 magos ryzen procit is és vga-t is cserélhetsz, ha komolyabb játékokkal is játszanál. Cs:go-ra meg bőven elég ez is.

Egyik haverom rosszabb géppel játszik r6-ot és pubg-t is.
Kompromisszumokkal szerintem mindkettő játszható volna rajta, de a pubg-nál lehet érezhetően kevés volna a proci. Meg a pubg szereti ha ssd-re van telepítve, ez az r6-nál nem fontos. Mostanában sokat optimalizáltak a pubg-n, talán már nem volnának droppok ezzel a procival se. R6-nál szerintem stabilan megvolna a 60 vagy a 80 fps is, csak a grafikát kell belőni.
Most látom, hogy pár ezressel volna drágább egy gtx 1060 3 giga, az mindenképp jobb választás volna a 1050ti-nál. Ha biztosra akarsz menni akkor a procit is cserélheted ryzen 1600-ra (vagy akár 2600-ra). Ezzel így kompromisszumokkal mindennel tudnál élvezhetően játszani és megállna az egész 175-nél gépösszerakással.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!