Nektek milyen tv-tek és házimozitok van?

Figyelt kérdés

Akiknek a házimozizás a hobbijuk, nekik hogy néz ki a rendszerük?

Nem tudom, hogy vannak -e itt ilyen személyek, akiknek ez a hobbijuk.

Tehát ami érdekel: TV/projektor, Bluray-lejátszó/médialejátszó, hangfalszett, házimozi-erősítő, kábelek típusa, tápszűrők stb.

Köszönöm!

2019. dec. 30. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs házimozim, bár imádom a jó filmeket, de azért annyira nincs rá külön szükségem, viszont a tévémben van sport üzemmód, ami szinte kb. ugyanaz, csak kisebb! A tv is csak sima Full HD, sima tévézéshez és filmnézéshez is nekem bőven elég! Samsung UE32J5500
2019. dec. 30. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen tévém van:

[link]

Ilyen Blu-ray lejátszóm:

[link]

Meg egy közepesen gagyi hangfalszettem, ami ilyen:

[link]

2019. dec. 30. 18:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2019. dec. 30. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Panasonic Full HD LCD TV (a régimódi fénycsöves konstrukció), régi analóg Sony 5.1 erősítő. Analóg 5.1-et kiadó DVD lejátszóval, illetve számítógéppel hajtom meg. A front és surround hangfalak régi Videoton hangfalpárok (felújítottak), a frontok a nagy, 2 mély, 1 közép, 1 magas konstrukció, a surroundok a kicsi, 1 mélyközép 1 magas. A center egy szatellit Pioneer hangszóró. Woofer nincs, a két front adja a mélyet. Ez utóbbi kettőn szeretnék változtatni, egy teljes értékű centert és egy woofert szeretnék majd venni. De így is szól mint állat.
2019. dec. 30. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy öreg Barco iD H500 projektor, Yamaha RX-V683 erősítő, Misssion M7 sorozatú hangsugárzók, Mordaunt Short MS-309W subwoofer, kínai S912 médiajátszó CoreElec-el, HP Microserver NAS, Eaton szünetmentes táp, Mikrotik hálózati eszközök. A hangszórókábel Cambridge Audio Linea sorozat, a subwoferhez DLS SL1 kábel vezet. A többi kábel noname kínai vagy Roline, Delock.

Hálószobában egy Hyundai ULS50TS292 televízió, még egy S912 médiajátszó, S.M.S.L Q5 erősítő és egy pár Eltax állódoboz van (típusjelzés rég lekopott).

2019. dec. 31. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Csak hogy ilyen válasz is legyen.:

- CRT tv

- médiabox

- Sztereo hifi ("mű-surround" hatással)

- SCART és RGB kábelekkel összekötözve.

Én így is jól szórakozom..:):)

2020. jan. 4. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!