Mitől nem tölt a notebook?
Figyelt kérdés
Olyan fél éve vettem észre hogy néha meg kell igazítanom a kábelt hogy töltsön, semmi több. Most pedig 2 hét alatt úgy leamortizálódott hogy művészet beállítani hogy töltsön rádásul még a gép is pittyog miatta. Vettem egy utángyártottat, de az sem segített így vissza tértem az eredetihez. Az utángyártottat oda adtam egy ismerősömnek neki tökéletesen ment. De észre vettem hogy mikor be is van rendesen állítva hogy töltsön akkor is bajai vannak. A legelején csak pl. valami kicsit is komolyabb játéktól de most már akár attól is ha steamen 5 percnél többet vagyok máris nem tölt, de amint kimegyek belőle működik tovább rendesen. Most szeretnék venni egy eredetit, de ezek után nem tudom hogy segítene-e vagy mással van a baj. Nagyon nem értek ehez szóval el kellene a segítség2019. dec. 29. 20:20
1/2 anonim válasza:
Esetleg vidd szervizbe?
Lehet, hogy a csatlakozó forrasztása vált le belül a sok rángatástól, és ahogy mozog a drót, hol tölt, hol nem.
2/2 anonim válasza:
vagy a töltő kábele - csatlakozója
vagy a laptopban lévő csatlakozó hibásodott meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!