Kínai 2din 7023B probléma?
2003 as touranban rcd300 ast kicseréltem a fent említett fejegységre.
Sok gond volt.
ISO csati nem volt jo hozzá, így szivargyújtóról üzemel ha kikapcsolom akkor mutatja az időt a kijelzőn és a fénye zavar.Rádió állomásokat nem fog,fantomtápos átalakító kell vajon?
Régi rádiót nem tudom vissza rakni mert kábeleket levágtam a csatiról és amikor visszakötöttem ugyan úgy akkor be se kapcsolt, ezért van most szivargyújtóra kötve az új.
Jól szétbarmoltam az egészet, annyira akartam egy ilyen fejegységet.
Ja a kocsiban a csati drót színei nem egyérzelműek pedig gyári.
Fekete szín nincs.
2db piros-sárga (vastag)
2db barna-piros (vékony)
1db barna vastag és
1db barna vékony.
Antennát bedugtam lecsupaszítva a bégét de nem fogot semmit a rádió.
Szerintem csak jól szétbarmoltam az egészet.
Boldog karácsonyt
Ember, ezt még hallgatni is rossz. Eleve nem értem mi visz rá valakit, hogy ilyen kínai gagyi sz.rt önként építsen az autójába.
De ha már, akkor is szép tisztán dolgozunk, és a gyári köteget soha nem sértjük meg. Ilyenkor a gyári csatira teszel szépen egy ISO adaptert, aztán annak a másik végét már levághatod és kedvedre barmolhatod tovább, az autó gyári rendszere így nem sérül és a taknyolás később bármikor visszafordítható.
Hallod komolyan kész vagyok, hogy ilyen van...
"Nem egyértelműek."
Ez csak egy multiméter kérdése, ami egyértelművé teszi.
Nekem egy más típusú eszköz tökéletesen működött így:
- Sárga: fix 12 V.
- Piros: gyújtás 12 V.
- Fekete: GND.
Értem ezalatt, hogy a gyújtás levételével kialszik minden, a készenléti óra is.
Vezetés közben vagy készenléti világítás vagy üzemi, ez már csak ilyen.
Tudom és írtam is hogy jól elbarmoltam,kapcsolóra gondoltam én is a piros szálra hogy a memória megmaradjon.
Írtam hohy vissza kötöttem a csatira a kábeleket, de utána a gyári rádio be se kapcsolt, gondolom az egyforma vezetékekre és megvseréltem de úgy se.
Köszi a válaszokat.
Régen könnyebb volt egy fejcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!