Mi lehet a probléma a billentyűzetemmel?
Sziasztok!
Körülbelül 3 hónapja vettem egy HP OMEN 15-dc0001nh Gaming laptopot. Tökéletesen funkcionál, viszont a billentyűzetemmel akad egy probléma. A panaszom, hogy a billentyűzet billentyűi a lenyomás pillanatában ritka alkalmakkor nem működnek, s mihelyst újra lenyomom azt, rögtön teszi a dolgát. Normális használatkor, kisebb szövegbeviteleknél nemigen lehet ezt észrevenni, de én billentyűzet-egér kombóval játszok és ezen készülök a gépírás versenyekre, ami ezzel a hibával elég frusztráló és hátráltató tud lenni. A kérdésem, hogy volt-e közületeknek bárkinek ilyesfajta problémája, és ha igen, hogyan orvosoltátok?
(Ja igen, van rajta garancia és igen, rendszeresen tisztítva van a gép)
Előre köszönöm válaszaitokat!
"ritka alkalmakkor nem működnek"
erre azt mondanám, hogy szokd meg
de
"ezen készülök a gépírás versenyekre"
úgyhogy szerintem az lehet, hogy egy normális felhasználó nem veszi észre, hogy ez a billentyűzet így működik.
Viszont profi felhasználás mellett már előjön ez a hiba.
Kis túlzással mintha Hamiltonnak 1200-es zsigával kellene pályacsúcsot döntenie Monacoban :D
Vidd vissza, hogy xar. Ha a csere sem jó, akkor ez a sorozat hibája - vagy eleve így tervezték, így máködik, keress másik billentyűzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!