Mitakarsz kérdése:
Van valakinek 43colos (108-109cm) LG tévéje? Lenne egy gyors kérdésem!
Figyelt kérdés
A fent említett tv két lábon álló verzióját néztem ki. Arra lennék kíváncsi, mi az a minimum méret amin a tv elfér. Tehát nem a szélessége, hanem a két láb külső széle közötti távolság ami nagyon érdekelne. Lemérné valaki? Köszönöm szépen előre is! :)2019. dec. 11. 18:43
2/2 xKakashix 

válasza:

hát én azt mondanám, hogy legalább 90cm széles legyen az állványod, az én tv-men, 6cm-el van beljebb a láb mindkét oldalon, a tv sarkától mérve
én is megszívtam először mert éppen, hogy kicsi volt az állványom mindkét oldalt lelógott a láb..
nem tudom modellek között mekkora különbség lehet, ezért írtam 90cm-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!