Van olyan lakásbiztosítás, ami fizet pl. asztalról leeső tv javításra? Sikerült már bármely használati tárgy meghibásodását kárrendezni?
"Sikerült már bármely használati tárgy meghibásodását kárrendezni?"
Persze, villámcsapás által kimúlt tv javítása.
Ilyenekre nem tudom,hogy létezne,de biztosítótól vagy egy független tanácsadótól meg tudod kérdezni.
Általában a smart biztosítás lopásra vagy természeti kárra fizet. Elképzelhető,hogy van törésre is,de ezt így látatlanba nem lehet megmondani,meg módozattól is függ.
"Ha ez így működne, akkor mindenki dobálná a cuccait."
Ha a biztosítók ennyire hülyék lennének, akkor nem találták volna ki az önrészes térítést, ilyen jellegű esetekre.
Természetesen van. Én rendeztem már biztosítónál törött telefont, 10 eFt önrésszel fizette az érintőképernyő cserét, ami volt vagy 40 eFt...
Valóban nem olcsó, egy 300 eFt biztosítási összegű Smart kiegészítő a Generalinál pl. 20 eFt fölötti éves díjat jelent. El kell olvasni a feltételeket és mérlegelni, hogy megéri-e. Egy kétmilliós tévét nem biztos, hogy tudsz biztosítani, de ha baj van, akkor nagy segítséget jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!