Mii lehet ez az tárgy (többi lent)?
Uhh.. Nehéz eset vagy.
Valakivel a környezetedben olvastasd el a kérdésed, mert borzalmas ez a megfogalmazás.
Tömören írtam le, nem akartam kihúzni.. a lényeg, hogy apám vett nekem egy, magának egy, és tesómnak is egy valamilyen elektronikus eszközt karácsonyra, amit nem mondott el, hogy mi. Amiket mondott róla:
-Fekete karácsonykor vette darabját, ami akkor 15000 ft körül volt, akció nélkül viszont 30000 ft körül van
-biztos benne, hogy ha anyámhoz megyek, viszem magammal, ha nagyimhoz megyek, viszem magammal, ha apámhoz megyek, viszem magammal, de ha suliba megyek, vagy egy haveromhoz, akkor oda nem fogom magammal vinni
-nem lehet vele fényképezni
Remélem mostmár érthetőbben írtam le, kérlek adjatok tippiket, előre köszönöm :D
"valamilyen elektronikus eszközt karácsonyra, amit nem mondott el, hogy mi."
Attól ajándék bazzmeg. Meglepetés, érted ezt a szót?
Egyébként valószínűleg Analintruder 2000-et vett a papa. És ezt tényleg viheted mindenkihez, örömmel fognak várni.
"Kedves második, komolyan mondom egy értelmes válasz lett volna, ha nem írom, hogy apám magának is vett egyet.. csak hogy tisztázzuk, fiú vagyok, tesóm lány, apám meg fiú.."
Több fantáziát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!