Milyen gamer egeret vegyek?
A barátomnak szeretnék valami jó kis gamer egeret venni ajándékba, és mivel nem vagyok kereső ember,kb.olyan 5 ezer forint értékben gondoltam. A baj csak az,hogy én nem igazán értek ezekhez. Nem vagyok nagy számtech guru,nem tudom mit nézzek benne.
Olyan egeret szeretnék ami azért időt álló és jó minőségű.
Márkát is írhattok,de akár linkekért is hálás lennék. Ami nektek bevált,kényelmes és évek múltán is működőképes.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Igazából Asus cerberus egere volt ez elott de az elkezdett tönkre menni,és ahelyett gondoltam volna venni neki egy jobbat. Azt mondta neki az kényelmes volt szoval hasonló méretűben meg kialakításúban gondolkodtam.
Ment a zöld kéz és további hasznos válaszokért is hálás lennék.
Tanuló vagyok,de mindegy 😂 nem kerülöm a munkát,pusztán csak suli mellett nehezen kivitelezhető.
Kapok ösztöndíjat,de abból mindenkinek ajándékot venni,elég nehéz. Azért mondtam hogy annyi a keret.
Más ajándék mellett döntöttem végül, hisz ha jó egeret nem tudok venni, szart se vegyek neki ,de köszönöm az értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!