26nm es szobába nagy a 190cm átmérőjű tv?
Figyelt kérdés
A 177centi átmérőjű tv csak 9000 ft al olcsóbb, lehet valami hátránya annak, h nagy a tv? A tv előtt állva a boltba tényleg nagyon nagynak tűnt. Szerintetek túlzás ez a méret egy ekkora szobába?2019. dec. 8. 19:09
1/3 anonim válasza:
Én vettem egy 140 centiset, ami eleinte nagynak tűnt, de mára nekem már kicsinek hat. Előtte egy 80 centis volt ahhoz képest nagy ugrás. Szerintem nem túlzás bár lehet, hogy idővel az is kicsinek fog hatni.
2/3 szántóvető 

válasza:

engem zavar ha a tv-nek csak egy részét látom.a boltban olyan messziről nézd mint ahogy otthon tennéd és akkor el fogod tudni dönteni.
3/3 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!