Milyen fülhallgatót vegyek, aminek tényleg van hangja, és élvezetesebb vele zenéket hallgatni?
Figyelt kérdés
Amiket veszek 3-10ezer ft kategória, teljesen ugyan olyan hangzású. Egy 3ezres skull candy, és mondjuk egy 6ezres philips, aminek elvileg jó basszust kéne adjon teljesen ugyan olyan. Akkor mi értelme ilyeneket venni? xD Milyen fajta fülest ajánlotok, a 3-4 ezer ft-os kamu apples füles 5x különbet szólt ezeknél, pedig Samsung telefonom van. xD2019. dec. 3. 13:07
1/3 anonim válasza:
Sennheiser bol vannak olcsobbak is, altalaban mindegyiknek nagyon jo a hangja.
2/3 anonim válasza:
Nekem JVC fülhallgatóm van, tökéletes a minősége ár/érték arányban. Olvass utána. Volt már komolyabb is, tönkrement, de a JVC-m évek óta jobban bírja, és buszon, vonaton, bárhol tökéletes. A célnak megfelel. Meglepően jó a hangzása. Nagyon szeretem. Laptopon is.
3/3 anonim válasza:
Én is a jvct,vagy a jblt ajánlanám.
De van sok hely ahol ki lehet próbálni,szerintem próbáld ki személyesen ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!