Milyen vezeték nélküli fülhallgatót ajánlotok?
Szeretnék egy teljesen vezeték nélküli fülhallgatót, lehetőleg 25.000 ft alatt
Már utánanéztem a témának, és ezek tetszenének:
Xiaomi mi airdots pro:
Xiaomi redmi airdots:
Huawei freebuds lite:
Szerintetek ezek közül melyik lenne a legjobb?
A xiaominál attól félek, hogy a jelzések nem egyszerűek, több terméküknél is kínaiul mondja el egy hang a tudnivalókat, és az akkumulátor töltöttségét sem mindig jelzik egyértelműen. Viszont van már tőlük egy vezetékes fülhallgatóm, ami nagyon jól működik, és eddig az az egyetlen aminek az a kis gumija pont passzol a fülembe.
Huawei termékem még nincs, viszont jókat hallottam róla. Csak az értékeléseknél olvastam párszor, hogy a fülhallgató mérete nem jó, és emiatt félek nagyon, hiszen az eddigi fülhallgatóimból csak egy volt, ami igazán passzolt a fülembe, az összes többi túl nagy volt.
Ezek alapján mit ajánlotok, szerintetek melyik a legjobb? Vagy esetleg tudtok ajánlani más fülhallgatókat, amik megfelelnek az itt leírtaknak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Ezekről (linkelt) a vezeték nélküli fülhallgatókról nem nagyon tudok nyilatkozni, nem ismerem őket.
Viszont az Emag.hu-n lévő 3-4 ezer forintos vezeték nélküli fülesek nagyon jók.
Nézz csak körül az emag-on, hátha találsz valamit, ami megtetszik. Csak holnapig válassz, mert holnap ugye Black Friday, azaz Fekete péntek lesz, amikor kinden olcsóbb.
Sok szerencsét, szép napot!
Szia!
Sikerült rendelned valamit?
Az emag-on ma nagyon sok vezeték nélküli fülhallgató volt 2-3000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!