Kis méretű okos tvk közül milyet érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
30" alatti okos tvt keresek elfogadható áron. Igazából a többsége HD ready, de nem igazán van tapasztalatom ekkora kijelző ilyen távolságból mennyire problémás?2019. nov. 30. 10:31
1/4 anonim válasza:
Mekkora távolságból nézed?
Ma már a nagyméretű tévékre mentek rá a gyártók, okostévéből nem is találtam normális 32 inch alattit
2/4 anonim válasza:
A monitor-tv-k elég kicsi méretűek.
3/4 A kérdező kommentje:
kicsi a szoba, kb 3x1,8m szóval max 2,5 méterről nézem. Jelenleg egy 21,5" os fhd monitor tv van. Egy hibája, hogy nem okos.
Egyébként sokkal nagyobb be se férne mert ajtó mellett van, félnék hogy leverem. 32" nál is kizárólag fali konzollal kalkulálok.
Néztem monitor TV ket is, de nem találtam okosat közülük.
2019. dec. 1. 12:11
4/4 anonim válasza:
32" a legkisebb, de még az is elég nagy ekkora szobához. 60 ezerért láttam az Auchanban, LG-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!