Milyen márkájú/típusú okos tv-t érdemes venni?
Kb. 150.000-t szánok rá.
Elsőre az LG 43UH668V-t néztem ki. Ezzel a típussal van tapasztalatotok? Esetleg, ha tudtok ajánlani valamit ami bevált tv-ként is és mondjuk a netet is elfogadhatóan lehet használni vele.
Nekem egy fullHD 3D WebOS-es LG van, tulajdonképpen elmegy az okos funkció, csak minden kicsit lassú.
Netezésre semmiképpen sem ajánlanám, a böngészője buta, mint a föld, a flash reklámokkal teleqrt oldalak szétesnek ,befagynak, nincs pop-up stopper, html5 megy is meg nem is...
Az egyéb netes appok, mint Netflix, Youtube stb. mennek facán, a Miracast kapcsolat telóval tökéletes, wifis otthoni hálózat a pc-vel kicsit túl van bonyolítva és nem is stabil.
Igazán onnantól, hogy a pc-vel egy HDMI-vel összekötöttem, a miracaston kívül szinte semmi okosfunkciót nem használok, mindent a pc-ről küldök rá.
Ha mindenképpen tévéről akarsz netezni, ezt én sem ajánlanám.
Viszont az árkategóriájában nem kapsz jobbat, mint tévé meg, kép és hang tökéletes.
Én azt mondanám, ha nem két méteres tévét akarsz nézni három méterről, felejtsd el az UHD-t, úgysem fogod látni a különbséget a fullHD-hoz képest. Inkább keress egy fullHD-t, nagyobbat, nagyobb tudásút ugyanabban az árban.
Ez igen, részletes válasz #3 Köszönöm!
Mindannyiatoknak köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!