Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek XBOX 360 vagy Ps...

Szerintetek XBOX 360 vagy Ps 3, vagy pc? Vagy esetleg wii és miért az a jobb? indokoljátok meg. Ugyértem hogy processzor, memoria, irányíthatoság, összehasonlítások, árban vagyis mindenben

Figyelt kérdés
és ezek mit jelentenek xbox live,elite,arcade,milyen fajtái vannak az xboxnak és a ps 3-nak,
2010. júl. 19. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ingyenes lesz a Live?

Szerintem továbbra is marad a Gold, csak most már magyar accountal is tudod használni!

Vagy rosszul tudom?

2010. júl. 19. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:

én is úgy tudom, hogy ingyenes lesz.

egyébként nálam is felmerült ez a kérdés ugy fél éve, és én úgy döntöttem, hogy xbox360. arra pedig maradt a gép hogy netezzek filmezzek meg msnezzek rajta kb..

jó döntés volt:)

2010. júl. 19. 16:04
 13/15 anonim ***** válasza:

a processzorokról annyit hogy

ps3:7+1 tartalékmagos procivan

x360:3 magos proci

a ps3 és az xbox360-ba ugyan olyan teljesítményü ramok vannak!

wii-hez nem értek!

2010. aug. 1. 18:04
 14/15 anonim válasza:
Azokután hogy nekem volt mind, leírom tapasztalataim. A PC az örök kedvencem de egyre inkább nem jönnk ki rá a ját játékok. Az xbox jó de őrületbe kergettt a multiért való fizetés. A ps3 talán a legjobb de az drága.
2010. aug. 2. 10:19
 15/15 A kérdező kommentje:
szerintem is ps a nyerő már a ps 2 is odaverte a sima xboxot
2010. aug. 2. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!