Pink07 kérdése:

AMD processzor vagy Intel processzor a jobb?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb processzor, mert én nem tudom mi a különbségek.

Mert ha vesze egy új alaplapot, akkor mondjuk egy ideig használhatnám a régi inteles procimats is, de ugye nem a nagy sebbeségel, vagy nem jó tudom. Nos a kérdésem az lenne, hogy amd jobb e, mert akkor olyan alaplapott vennék.

2011. máj. 10. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Attol fugg melyik sorozatot nezzuk.

Egy i7-es Intel jobb, mint egy Athlon II X2.

Meg az i7-es jelengleg asszem a legjobb proci, de nemsokara jon az uj AMD, ami lehet erosebb is lesz, nem tudom, nem kovetem a hireket mostanaban.

De attol is fugg mire akarod hasznalni, es mennyit koltenel ra.

Egy AMD sokkal olcsobb, de jatekra a jelenlegi helyzetben szerintem inkabb Intel ajanlott.

De en alapbol kicsit elfogult vagyok, Intel mindig jobban bejott.

2011. máj. 10. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én arra gondoltam, hogy elsőnek egy erős alaplapot vennék, és abba a régi inteles procit tenném, és ha lesz rá keretem, akkor egy erősebb procit vennék.
2011. máj. 11. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha AMD-s lapot veszel, akkor azzal 1 percig sem fogod hasznalni az Intel-es procidat, lehet az regi vagy uj.

De meg ha Intel-es lapot veszel akkor sem biztos, attol fugg mennyire regi a regi CPU-d, mert folyton valtoznak a foglalatok.

De amugy en inkabb Intel-eset ajanlanam, nekem az Intel mindig is jobban bejott, de az AMD sem szar, foleg, hogy meg olcsobb is.

2011. máj. 11. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!