AMD processzor vagy Intel processzor a jobb?
Melyik a jobb processzor, mert én nem tudom mi a különbségek.
Mert ha vesze egy új alaplapot, akkor mondjuk egy ideig használhatnám a régi inteles procimats is, de ugye nem a nagy sebbeségel, vagy nem jó tudom. Nos a kérdésem az lenne, hogy amd jobb e, mert akkor olyan alaplapott vennék.
Attol fugg melyik sorozatot nezzuk.
Egy i7-es Intel jobb, mint egy Athlon II X2.
Meg az i7-es jelengleg asszem a legjobb proci, de nemsokara jon az uj AMD, ami lehet erosebb is lesz, nem tudom, nem kovetem a hireket mostanaban.
De attol is fugg mire akarod hasznalni, es mennyit koltenel ra.
Egy AMD sokkal olcsobb, de jatekra a jelenlegi helyzetben szerintem inkabb Intel ajanlott.
De en alapbol kicsit elfogult vagyok, Intel mindig jobban bejott.
Ha AMD-s lapot veszel, akkor azzal 1 percig sem fogod hasznalni az Intel-es procidat, lehet az regi vagy uj.
De meg ha Intel-es lapot veszel akkor sem biztos, attol fugg mennyire regi a regi CPU-d, mert folyton valtoznak a foglalatok.
De amugy en inkabb Intel-eset ajanlanam, nekem az Intel mindig is jobban bejott, de az AMD sem szar, foleg, hogy meg olcsobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!