Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ennek a csavarnak mi a neve?...

Almafa96 kérdése:

Ennek a csavarnak mi a neve? Ps4-ben van az 'aksit' tartó két csavar.

Figyelt kérdés
[link]
2019. nov. 26. 15:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja és csak azért, mert van egy szakterületed ahol valószínűleg okosabb vagy, és van tapasztalatod az nem jelenti, hogy általánosságban okosabb vagy bárkinél is, és nehogy szívrohamot kapj, ha látsz egy képet ami nem úgy van kivágva, ami neked nem felel meg mert látom nagyon fáj ez neked :)
2019. nov. 27. 13:45
 12/16 A kérdező kommentje:

És pontosan milyen tudással áldottál meg?!

Semmivel itt verted a nyálad, hogy ez a téma nem mindenkit érint, meg te milyen profi intelligens ember vagy, és igényesbb, okosabb.

Akkora egód van , hogy fáj olvasni a kommentjeidet melyekben a 'tudás áldása' helyett , csak a saját seggedet nyalogatod :)

2019. nov. 27. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:

"mert van egy szakterületed"

Ha tudnád kisöreg... Hány szakterületem van, elsírnád magad szégyenedben.

Hogy játszom a fejem, az csak poén, de alapja is van.

Gyerekkoromban még csak kerékpárt szereltem, azután Trabantot, Ladát, hadd ne soroljam... Te hány sebességváltót vagy hengerfejet szedtél szét életedben?

De ez még mind semmi, ne röhögtess...

Egy szar csavaron problémázol, hülye kérdéseket teszel fel, amire már válaszoltam is, csak nem veszed észre, annyira behatárolt vagy.

2019. nov. 27. 17:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyet sem, mert nem érdekelt, és nem voltam rá kényszerűlve és ne feledd, hogy nem te vagy az etalon amihez mérten kell megítelni másokat, habár ezt nehéz lehet feldolgozni az egodnak.
2019. nov. 27. 17:23
 15/16 Szirty ***** válasza:
:)
2019. nov. 27. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezen a felületen csak annyi a lényeg, hogy bemutatod az értelmi képességeid.

Nem tudsz feltenni egy értelmes kérdést, nem bírod felfogni az arra adott választ.

Neked ez már túl bonyolult.

2019. nov. 27. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!