Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TCL típúsú televíziót hol...

Gabesz147 kérdése:

TCL típúsú televíziót hol gyártják?

Figyelt kérdés
Jól néz, ki az ár is jó, de nem merem megvenni, amíg ezt nem tudom.

#TV #gyártók.
2019. nov. 15. 07:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

# 10/10

Köszi, nagyjából levágtam:-), mi ez, de így hasznosabb, ahogy leírtad a lényeget. Azt írták, hogy lehetőleg külön, hálózati tápegységes merevlemezt használjunk, mert több és a penriveok igénybe veszi a TV áramkörét, ami nem hasznos. Te is ezt írtad, van mindenféle kacat, külsős merevlemez, újabb, pendriveok, adottak:-), kezdek kedvet kapni hozzá, hogy ilyen TV-ét vegyek, ez is szempont lesz.

Szép napot!

2019. nov. 19. 07:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Kicsit zavaros lett a közepe, de érthető:-)sietve írtam, bocs.
2019. nov. 19. 07:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Örülök hogy segíthettem, bár tudtommal a pendrive (a flash memória) használódik el az állandó igénybevételtől. A legjobbakat!
2019. nov. 19. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!