Milyen relative olcsó 4K televíziót éddemes venni ps4 pro mellé?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy az európában kiadott készülékek sajnos eleve rosszabbak, márkától függetlenűl...

Ez nem tudom mennyire igaz, laikus vagyok.

2018. dec. 19. 17:31
 1/4 repulo ***** válasza:
Mégis, mennyi lenne a rá szánt összeg és mekkora legyen?
2018. dec. 19. 17:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Eddig se tv-m, sem konzolom nem volt soha.

Gyakorlatilag a legtöbb televíziót ki tudnám fizetni, de csak a ps4 miatt vennék és a ps4-et is csak 1-2 játék miatt, így az átlag 4K tv-hez képest legyen olcsó. Valamilyen belépő szintű ami mégsem gagyi, de nem kell semmilyen extra funkció.

2018. dec. 19. 17:47
 3/4 repulo ***** válasza:

150.000 körül vannak az átlagos belépő szintű 140 cm-es tv-k. Válassz valami általad is ismert márkát, oszt jóvan.

Ha kisebb is elég, azok persze olcsóbbak. Egetverő különbség nincs, esetleg az oprendszer ha számit neked.

2018. dec. 19. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy egy ismert és megbízható márka itt Európában rosszabb lenne, mint máshol, szerintem ez hülyeség! Amúgy általánosságban a Samsungok képe a legszebb, így mindenképp ezt a márkát ajánlom, illetve arra mindenképp figyelj, hogy minél nagyobb legyen a képfrissítési frekvenciája, ez játékoknál különösen fontos! Viszont tényleg nem ártana tudni, hogy mégis mennyit szánnál rá, ami pénzt nem sajnálsz érte!
2018. dec. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!