Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Euronicsban vettem egy tv t?

Az Euronicsban vettem egy tv t?

Figyelt kérdés

Az Euronicsba vettem egy tv t áprilisban

Ma bedöglött.

1 év garanciát adtak rá de a garancialevél elveszett.

Most mit csináljak?

2019. nov. 12. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A számla is elég.
2019. nov. 12. 20:36
 2/5 Zzzoli ***** válasza:
100%

Keresd meg a gari levelet. Máskülönben nem élhetsz a garanciális igényeddel.

Mi a baja? Hátha tudunk valamit segíteni.

2019. nov. 12. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Vidd vissza a TV-t, ha szerencséd van akkor nem fogják kizárólagossá tenni a garancialevélhez a garanciát, mivel náluk az adatbázisban megvan a számla kiállításának dátuma és a másolata is. A tévét pedig gyári szám alapján nagy valószínűséggel be tudják azonosítani, hogy tőlük vásároltad-e azt a készüléket, vagy csak rájuk próbálsz sózni egy máshol vásárolt, de ugyanolyan típusú készüléket. Erre mondják azt, hogy próba szerencse, ha azt mondják, hogy nem akkor nem tudsz sok mindent csinálni.
2019. nov. 12. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
simán kikeresik a számlát is, ha tudod mikor vetted
2019. nov. 12. 20:49
 5/5 Gugu Gabor ***** válasza:
Ugyan nem euronics és volt olyan mázkim hogy bankkártyával fizettem, de nekem potoltak számlát gatanciajegyet.
2019. nov. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!