Samsung QE49Q60 készülékről vélemények?
Ha a rokonod talál még újban, inkább javasolnám neki a Samsung QE49Q6FN-t.
Igaz ez 2018-as modell, de képminőségre, kinézetre és anyaghasználatban is sokkal jobb a 2019-es modellnél.
Nekem volt szerencsém mindkettőhöz, mert ezzel foglalkozom, tehát nem "okoskodok", a személyes tapasztalatomat osztom meg.
Köszi a segítséget! Összevetettem a 2 készüléket a dispyaspecifications oldalon:
Úgy vélem van igazságod, anyaghasználat tekintetében valóban csak a tapasztalatodra tudok támaszkodni, ami a képi megjelenítést illeti úgy latom 2019-ben a hardware egyéb aspektusaiban próbáltak fejlődni Samsungék.
Hogy ez mennyire jön le az összhatásban azt gyanítom embere válogatja. Minden esetre egy 32"-os HD-Ready készülék után szerintem megváltás lesz bármelyik.
Amúgy meg nem sok választása van, mivel szolgáltatónál venné, szóval behatárolt a választék. Minden esetre köszi a segítséget!
Szívesen.
Szolgáltatónál már nem fog kapni 2018-as modellt, az újabb pedig a "mesterséges intelligencia" funkcióval bővült, ami egy semmire sem jó szemfényvesztés.
A 32"-os HD-ready-hoz képest nyilván nagy előrelépés bármelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!