Okosóra, akinek van, segítene? (Huawei, Samsung)
Páromnak karácsonyra szeretnék okosórát vásárolni. Egy Huawei p20 pro mobilja van, ehhez kellene.
Neki a Samsung okosórák tetszenek inkább, viszont azt olvastam, a Samsung Huawei együtt nem jó, nem működik minden funkciója így az órának.
A Huawei okosórákról semmit nem olvastam, tudnátok véleményt mondani róla?
Vagy samsunggal is működne?
Nyugalom, problémamentesen működnek együtt a Samsungal. A Samsung Wearable alkalmazást kell felrakni és probléma mentesen fogod tudni kezelni a P20 ról az okosórát.
Amennyiben mozgáshoz is akarja használni az órát, akkor még felrakja a Samsung Healt alkalmazást is. Mindkettő jól fog menni, ettől nem kell tartani.
Értem köszönöm
Még annyi a kérdésem hogy a samsung gear s3 vagy a huawei watch gt 2 lenne jobb? Mert szerintem - női szemmel - ugyanaz a kettő..
Egészen karácsonyig aktuális..
Az a baj ő is olyan hogy naponta változtat a véleményen, egyszer egyik tetszik, másszor másik, én meg azt akarom venni amelyik tetszik neki...
Meg hát ami jó is a huawei telojahoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!