Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Okosóra, akinek van, segítene?...

Okosóra, akinek van, segítene? (Huawei, Samsung)

Figyelt kérdés

Páromnak karácsonyra szeretnék okosórát vásárolni. Egy Huawei p20 pro mobilja van, ehhez kellene.

Neki a Samsung okosórák tetszenek inkább, viszont azt olvastam, a Samsung Huawei együtt nem jó, nem működik minden funkciója így az órának.

A Huawei okosórákról semmit nem olvastam, tudnátok véleményt mondani róla?

Vagy samsunggal is működne?

2019. nov. 6. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugalom, problémamentesen működnek együtt a Samsungal. A Samsung Wearable alkalmazást kell felrakni és probléma mentesen fogod tudni kezelni a P20 ról az okosórát.

Amennyiben mozgáshoz is akarja használni az órát, akkor még felrakja a Samsung Healt alkalmazást is. Mindkettő jól fog menni, ettől nem kell tartani.

2019. nov. 6. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm

Még annyi a kérdésem hogy a samsung gear s3 vagy a huawei watch gt 2 lenne jobb? Mert szerintem - női szemmel - ugyanaz a kettő..

2019. nov. 6. 17:39
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem nem lesz gond. Nekem fordítva van és működik teljesen jól, sőt Sony-val is.
2019. nov. 6. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak az S3-ról tudok nyilatkozni. Az nagyon jó!
2019. nov. 6. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Galaxy watch a legjobb minden tekintetben, nézz utána ha még aktuális a kérdés. :D
2019. nov. 19. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Egészen karácsonyig aktuális..

Az a baj ő is olyan hogy naponta változtat a véleményen, egyszer egyik tetszik, másszor másik, én meg azt akarom venni amelyik tetszik neki...

Meg hát ami jó is a huawei telojahoz

2019. nov. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!