Lehet még kapni újonnan VHS kazetta lejátszót?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy gyártanak még VHS kazetta lejátszót ? ha igen valaki esetleg tudna segíteni hogy milyen üzltekben vagy milyen címszó alatt keressem?
A válaszokat előre is köszönöm.
2019. nov. 5. 18:31
1/8 anonim válasza:
Hú, de jó ez a kérdés, nekem is van rengeteg vhs kazettám, de nem tudom hol lejátszani őket.
2/8 anonim válasza:
2016-ban zárt be az utolsó VHS kazetta gyártó, nem is csinálnak már többet. Semmi értelme még tovább gyártani a lejátszókat, mikor nincs mihez, közben a használt piacon még millió működőképes eszköz lehet, amit sajnáltak a szemétbe dobni.
3/8 anonim válasza:
Használtan lehet még venni. Vagy szaküzletben digitalizáltatni a felvételeket.
4/8 anonim válasza:
Én már legalább 10 éve nem láttam boltban új videómagnót.
6/8 anonim válasza:
szerintem felvételek digitalizáltatásával jobban jársz, lementik gépre, annyiszor nézed meg ahányszor akarod.
7/8 anonim válasza:
Vaterán és Jófogáson lehet még kapni, jó állapotban lévő videomagnókat. (Amúgy lenne egy Sony-m amitől megválnék)
8/8 anonim válasza:
Miért nem veszel egy frankó 3D-s 4k-s, USB-s, WiFi-s, Bluray lejátszót, amibe beépített dac van, és audiophil hangzása, aranyozott csatlakozókkal. Oh yeah, brother! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!