Milyen LCD/LED TV-t?
... Ami nem csak 1-2-3 évet bír.
És aminek normális, fényes képe van, nem halvány f*s, amivel a HD-t is a hajamra kenhetem.
Lassan már bánom, hogy hulladékudvarba vittem 5 éve az Infracolor 2000-et :/

Mi a Kérdésed? Azt szeretnéd hogy mondjunk konkrét típust? Anélkül hogy bármilyen támpontot adtál volna ?
kb több tucat hasonló kérdést tettek már itt fel tessék rákeresni . A neten kb 1000 oldal blog foglalkozik ilyen témával.
De bármelyik random kiválasztott LCD/LED tv jó lesz neked, mindegyik bírni fogja sokáig (100X tovább mint infracolor 2000), mindegyiknek fényes a képe infracolor 2000 hez képest fényrobbanás (ha nem, akkor a beállításokból növelheted azt).

Fényerővel nem lenne éppen gond, a LED-ek is tudnak vakítani.
A kontrasztosság probléma inkább. Ezért is használok plazmát, de olyat már nem gyártanak.
Szervizemben javítani jók a LED-es LCD-k, kedvelem őket.

Én pár hete vettem egy 81cm-es JCV TV-t. Ez a JVC sem az már, mint ami a régiek voltak. (Eladta a tv üzletágát a cég.) A régi, púpos 51 cm-es Thomson Tv-hez képest kőkorszakinak számít számomra. Nagyon gyatra képe van, illetve ahány adó, annyiféle képminőség. Valahogy így tudnám jellemezni. A HD adások képélessége még rendben van, de a nem HD-k hitványak.
Egyébként az LG és a Samsung tv-ket nagyon kedvelik most az emberek. Én nem akartam többet adni egy ilyen lapos f.sért. Belecsapni a villámnak ez is jó. Egyébként szerintem ezeknek a "gyúrótábla" tv-knek a működési módja miatt ilyen gyatrák a képei.
A kb. 20 éves Thomson nekem is kezdett már betegeskedni, ezért gondoltam, hogy javíttatás helyett inkább veszek egy újat, de rosszul gondoltam. Mindegy.
Az új nem feltétlenül jobb, mint a régebbi. Igaz ez mindenre. (Most pl. egy adott gyógyszerre gondoltam.)
Szóval én sem vagyok elragadtatva ettől a lapos tv-ktől. Még az üzletekben meg lehetne nézni a kiállított darabok képminőségét, de az is csalóka, mert "üzleti üzemmódra" vannak beállítva a készülékek és más jelet kapnak az üzletekben, mint otthoni körülények között.
Lutri az egész lapos tv vásárlás. Ez csak az én véleményem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!