Mirror screen vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ilyet akarok venni páromnak. Szeretne a telefonjáról TV-zni.

Viszont sajnos nem tudom, hogy honnan rendeljem vagy hogy ezek tényleg olyanok amilyennek írva vannak?

Nem kamu?

Csatolok pár linket amit én találtam. Szerintetek?

[link]

[link]

Nagyon köszönöm előre is!

2019. nov. 4. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem ilyenem van, hanem egy Google Chromecast 3 de lényegében ugyanaz. Hasznos kis cucc, ha valaki nem akar új tévét vásárolni az okos funkciók miatt. Ezek arra jók, hogy a telefon képernyőjét, vagy az azon megjelenő videókat/képeket átküldje a tévé képernyőjére, ezáltal nagyobb képernyőn nézheti azokat. Nem a tévé tartalmát küldi át a telefonra, ha esetleg erre gondoltál a "szeretne a telefonjáról TV-zni" alatt.

Egyébként szerintem inkább a Google Chromecastot érdemes venni, hiába drágább kicsit, bőven megéri az árát és mégiscsak megbízhatóbb. Elég hozzá letölteni a Google Home alkalmazást ami Android és iOS eszközökön is elérhető, az alkalmazás pedig lépésről lépésre végigvezet az eszköz beállításában. Illetve van egy olyan funkciója (legalábbis a Chromecastnek), ha épp nincs használatban, de be van kapcsolva, akkor kiírja az időt illetve elég szép háttérképeket állít be magának, amik párpercenként váltakoznak.

Beüzemelni pedig két módon lehet, ha a tápkábelt konnektorba csatlakoztatjuk, ilyenkor az eszköz folyamatosan megy és akár a tévét is betudja kapcsolni, ha átküldünk rá valamit. Illetve magához a tévéhez is lehet csatlakoztatni USB-vel (ha van rajta), ilyenkor a tévével együtt kapcsol be, viszont kell egy kis idő mire feláll a rendszer. Értelemszerűen az eszközön lévő HDMI csatlakozóval mindkét esetben össze kell kötni a tévével.

2019. nov. 4. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értelmezem, ezzekkel a cuccokkal ha elindít egy filmet a telefonján akkor azt a tv-n látja ha rácsatlakozik?
2019. nov. 4. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van.
2019. nov. 4. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget! :)
2019. nov. 5. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!