Mirror screen vélemények?
Sziasztok!
Ilyet akarok venni páromnak. Szeretne a telefonjáról TV-zni.
Viszont sajnos nem tudom, hogy honnan rendeljem vagy hogy ezek tényleg olyanok amilyennek írva vannak?
Nem kamu?
Csatolok pár linket amit én találtam. Szerintetek?
Nagyon köszönöm előre is!

Nekem ugyan nem ilyenem van, hanem egy Google Chromecast 3 de lényegében ugyanaz. Hasznos kis cucc, ha valaki nem akar új tévét vásárolni az okos funkciók miatt. Ezek arra jók, hogy a telefon képernyőjét, vagy az azon megjelenő videókat/képeket átküldje a tévé képernyőjére, ezáltal nagyobb képernyőn nézheti azokat. Nem a tévé tartalmát küldi át a telefonra, ha esetleg erre gondoltál a "szeretne a telefonjáról TV-zni" alatt.
Egyébként szerintem inkább a Google Chromecastot érdemes venni, hiába drágább kicsit, bőven megéri az árát és mégiscsak megbízhatóbb. Elég hozzá letölteni a Google Home alkalmazást ami Android és iOS eszközökön is elérhető, az alkalmazás pedig lépésről lépésre végigvezet az eszköz beállításában. Illetve van egy olyan funkciója (legalábbis a Chromecastnek), ha épp nincs használatban, de be van kapcsolva, akkor kiírja az időt illetve elég szép háttérképeket állít be magának, amik párpercenként váltakoznak.
Beüzemelni pedig két módon lehet, ha a tápkábelt konnektorba csatlakoztatjuk, ilyenkor az eszköz folyamatosan megy és akár a tévét is betudja kapcsolni, ha átküldünk rá valamit. Illetve magához a tévéhez is lehet csatlakoztatni USB-vel (ha van rajta), ilyenkor a tévével együtt kapcsol be, viszont kell egy kis idő mire feláll a rendszer. Értelemszerűen az eszközön lévő HDMI csatlakozóval mindkét esetben össze kell kötni a tévével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!