Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xboxnál fizetni kell, hogy...

Xboxnál fizetni kell, hogy játszhassak a játékommal?

Figyelt kérdés
Most rendeltem először egy xbox one S-t. Kaptam hozzá játékokat, illetve vettem is. Ki szerettem volna próbálni, amit vettem. Feltelepítette a játékot majd mielőtt elindítottam volna a kidobta hogy fizessem be a Gold tagságot.. Amit nem igazán értek. Anélkül nem játszhatok? Megvettem a játékot meg még havidíjat is fizessek, hogy játszhassak vele? Párommal szeretnénk csak ketten egymással játszani. Valaki tudna segíteni, hogy mi ez? Nem értek az xboxokhoz, hogy hogy működnek. Előre is köszönöm!
2019. okt. 30. 10:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha online nem akarok játszani csak 2 konzollal, akkor nem küszöbölhető ez ki valahogyan? Illetve ha cd-n meg van a játék, akkor minek telepíti fel, hogy foglalja a helyet?
2019. okt. 30. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan melyik játékról van szó?

" Illetve ha cd-n meg van a játék, akkor minek telepíti fel, hogy foglalja a helyet?"

Azért hogy a játékot a merevlemezről futtassa, és kímélje a cd olvasó fejet, és ne nyiffanjon ki záros határidőn belül. Meg valószínűleg a feldolgozási idő is optimálisabb így egy játék futtatásánál. Bár nem tudom ez miért meglepő, a Play Station 1 (1994-2000) világ volt az ahol még tisztán cdről olvasva futtatta a játékot.

2019. okt. 30. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Az is online nak számít..... Nem, nem küszöbölhetô ki

Azért, hogy ne pörgesse folyamatosan és feleslegesen a lemezt, azzal is csak jobban felmelegszik a konzol. Plusz így nem kell cserélgetned a lemezeket sem

2019. okt. 30. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

@11:06

Hogy ne kéne cserélgetni? :D

Lemezes játéknál ugyan úgy be kell raknod a lemezt, eredetiség ellenőrzés céljából.

2019. okt. 30. 11:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Abszolut nem ertek hozza, azert erdeklodom itt. Most rendeltem eloszor. Azt ertem mostmar hogy miert telepiti fel. Rocket league-nél jott fel ez a fizetos dolog. Tehat "offline" nem tudok vele jatszani es fizessem a havidijat?
2019. okt. 30. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ja tényleg bocs :D Már vagy 2 hónapja nem nyomtam be a konzolt, én is felejtek néha :p
2019. okt. 30. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A Rocket Leauge-nak van helyi kooperatív módja, tehát előfizetés nélkül is működnie kéne.
2019. okt. 30. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:
A mai konzolokon (XBO, PS4, Switch) az online játék fizetős. Xbox Oneon ezt Xbox Live Goldnak hívják. 1 hónaptól 1 évig lehet előfizetni rá bankkártyával folyamatosan, vagy feltöltőkártyával boltból. Bár a legtöbb játékkal lehet játszani online funkciók nélkül is, sok multira kihegyezett játékot el sem lehet indítani előfizetés nélkül. Főleg ha a játékban sok az alkalmazáson belüli vásárlás lehetősége.
2019. okt. 31. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!