Mi kell ahhoz, hogy játszhassak Game Cube-bal?
Van két Game Cube konzolom és két kontrollerem, meg 1 db memóriakártya, ezen kívül semmi.
AV kábelen és játékon kívül van még valami, ami nélkülözhetetlen?
Nincs hozzá konkrétan semmi (1. sor), ezért kérdezem hogy mivel lehet működésre bírni :D
A kábel amivel a tévére kötöm az valami spéci Nintendo-cucc, vagy lehet kapni a MediaMarktban is? (én, az elektronikai zseni :D)
Köszönöm a választ :D
(azért kérdeztem, mert a 3DS-emhez is először egy telefon(?)töltőm volt amikor megvettem valakitől, illetve a DS Lite-omhoz is besétáltam MM-ba USB-kábelért)
Rendics, akkor ezeket megpróbálom Vateráról-Ebayről-Jófogásról stb stb beszerezni
(a két GC-t bolhapiacról vettem, csoda hogy az egyikhez volt memóriakártya :D a másik nem kellett igazán, csak a két kontroller, de akkor már megkaptam marha olcsón a konzolt is, ne maradjon ott "hiányosan")
Még egy kérdés: egy memóriakártyára hány játék fér? Vagy mindegyiknek kell egy saját?
Ha jól tudom, ez egy nagyobb kártya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!