Hogy adjam el a drónom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy Yuneec Breeze 4k-t árulok, már vagy fél éve. De nem tudom eladni. Az oké h kicsi az érdeklődés a drónokra, de akkor is. Mit kéne tennem? (2 akksival van, 1 év hazai garancia, tökéletes parszor hazsnált állapot)...
2019. okt. 18. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Kereslet kínálat összefüggése: ha valamire nincs kereslet X áron, akkor addig kell csökkenteni, míg nem lesz. Ha nem vagy hajlandó engedni az árból, akkor pedig addig kell várni, míg nem lesz rá érdeklődő. Aztán fél év múlva levonod a tanulságot, hogy vagy kénytelen leszel (megint) engedni az árból, vagy várni még fél-1-2-x évet, hátha érdekel valakit.
2019. okt. 18. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Na de mennyivel csökkentesem? Már most 50k alatt van az ára...
2019. okt. 18. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában a jelenlegi piaci ár fele,mínusz 10-15% amiért hamar elviszik a dolgokat az apróhirdetésben.
2019. okt. 21. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, azt látom hogy drága. De szerintem a drónosok többségét a tizenéves kölykök jelentik, akik minél olcsóbban meg akarják venni a szórakoztató cikket. Ha feléért adnád is 50 ezer, ennyiből vesz 2-3 belépő szintűt, aki még a hobbinál is kisebb szinten gondolkodik az egész műfajban.
2019. okt. 21. 16:43
 5/5 anonim válasza:
100%
Véleményem szerint ahhoz képest hogy egy 100 ezres drón, elég olcsón adod. Szerintem ennél az árnál végképp ne menj lejjebb ha nem muszáj, várjál még egy darabig.
2019. okt. 31. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!